ЗА НАС2019-02-07T15:58:30+00:00

Рекламна къща и печатница ИВЕЛстилМ е създадена през 1993 година. Притежава собствена печатна база за офсетов и дигитален печат и книговезки цех.
ИВЕЛстилМ е вносител на рекламни сувенири. От 2008 година фирмата стартира продуктова линия Грийн лайн за екосъобразни рекламни продукти.
ИВЕЛстилМ предлага оформление и изпълнение на изложбени щандове. Компанията е вносител на банери и изложбени конструкции.
Член на Българска стопанска камара. Член на Cleantech Bulgaria. Член на престижното международно сдружение за промоционални продукти PSI.
От м. март 2016 година ИВЕЛ стил М е притежател на сертификати за качество и околна среда ISO 9001 и ISO 14001.

ПРОФИЛ

Дейността на компанията е насочена към печатни и други услуги за бизнеса и внос на рекламни продукти на едро по поръчка.

Заявки за рекламни продукти можете да правите през www.mypromogift.co.uk или да разгледате предложения в меню „КАТАЛОЗИ“.

НАШИТЕ БРАНДОВЕ

Това е брандът ни за производство на печатна продукция.
Изработваме материали, съпътстващи ежедневната работа, представящи бизнеса, в помощ на производството, за семинари, обучения, имиджови и др.
Forest collection е името на собствената ни продукция тефтери, изработени от рециклирани хартии.
Затворения цикъл на производство ни позволява бързо асемблиране на продукти от базовата колекция или индивидуален дизайн.
Създадохме продуктовата линия Грийн лайн за да покажем колко много рекламни продукти – и познати и иновативни – могат да бъдат изработени от рециклирани или биоразградими материали при условия, щадящи здравето и природата или в подкрепа на обществено значими каузи.
Нашата селекция от продукти събрахме в първият за България специализиран каталог с екологични рекламни продукти GL promotion.
Това е брандът ни, обединяващ различни тематични категории при избора на рекламни сувенири. Работим с голям брой доставчици, част от тях са европейски производители на качествени продукти в различен ценови диапазон.
Този бранд обединява различни сгъваеми конструкции, подходящи за всяко събитие или шоу рум, пресконференция, презентация, промоция, изложение. Това са банер стойки, рамки, конструкции, изложбени щандове, знамена за вътрешна и външна употреба. Изключително леки и лесни за разгъване и сгъване.
Към тях можем да добавим и мобилни охладители за напитки – идеалното решение за летни промоции и събития на открито.
Ако вашата компания участва в изложения, провежда тимбилдинг или обучения, ако вашият бизнес е организирането на събития, можем да подкрепим всяка тема със стандартни или необичайни продукти. Ето някои примери: покани, баджове, брандирани шоколади, бисквити, напитки, сламки, салфетки, фирмени облекла, маски, декорации.

ПРОИЗВОДСТВЕНА БАЗА

Виж повече

ИЗЛОЖЕНИЯ