Whitelines®

Whitelines®

7.70 лв.

Изчерпан

Whitelines Link е комбинация от физически и цифрови бележки. Специално оформените страници на тетрадката улесняват сканирането, записването и споделянето на вашите бележки.

Как работи: напишете своите бележки на тетрадката, сканирайте със специалното приложение, лесно можете да изчистите фона и да съхраните или споделите вашите бележки.

Изключително подходящ продукт за студенти, ученици от горните класове и хора от различни сфери, които разработват и споделят скици и бележки в своята работа.

video

video

Безплатното приложение можете да свалите от тук:

google play

itunes.apple

Изчерпан

Категории: , Етикети: ,

Описание

Защо Whitelines?

Whitelines® е новото поколение канцеларски материали.

Идеята е проста: тъмните линии на молива или химикалката върху обикновена хартия за писане се конкурират за вашето внимание, когато се опитате да прочетете това, което сте написали. Между белите линии на Whiteline и вашите идеи няма визуална конкуренция. Това, което пишете, изпъква и е лесно за преглеждане.

Whitelines Link е комбинация от физически и цифрови бележки. Можете да го наречете интелигентно приложение за скенер, което заедно с Whitelines Link Paper улеснява сканирането, записването и споделянето на вашите бележки. Просто оставете приложението и хартията да се „виждат“ и останалото се случва автоматично. Уверете се, че курсорите в ъглите на хартията са видими – задръжте за момент – и след това можете да запазите или да споделите вашите бележки, колкото искате. Приложението е безплатно и е налице в Google Play и в App Store.

Понякога нищо не е толкова креативно, колкото добра структура. Белите линии ви дават подкрепа и структура за вашето творчество, без да се притеснявате, докато вашите бележки и идеи се появяват.

Бялата линия изчезва
Когато добавите хартия Whitelines към скенера или копирната машина, ще забележите, че линиите и фонът лесно изчезват на сканираното изображение или копието.

Ръчно писане с възможност за търсене
Точно като мозъка, автоматичните четци на OCR имат трудности да отделят какво сте написали от тъмните водачи на обикновена хартия за писане. Ако използвате Whitelines, ще получите много по-добър резултат от търсенето, когато търсите бележките си, например в Evernote.

 

 

 

Допълнителна информация

Материал

60 листа, 80 грама FSC сертифицирана хартия, метална спирала, картон

Размер

152 x 210 mm

Цени

Цената е за продажби на дребно.
Стойността на доставката се заплаща допълнително.
За групови поръчки или продажби на едро се свържете с нас за оферта.

Доставка

Доставката се извършва до посочен адрес с куриерска компания ИНТАЙМ.
В случай, че няма офис във вашето населено място, доставката ще бъде уточнена допълнително.
Стойност на доставката 6,20 лв.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Whitelines®“